Bliv en del af fællesskabet

Bliv frivillig hos Det Kollektive Klædeskab

https://a-kasse-guiden.dk/frivilligt-arbejde-offentlige-ydelser-regler/De Kollektive Klædeskabe har vokseværk og det skyldes i høj grad indsatsen fra vores dedikerede frivillige, der hjælper med at få det hele til at køre rundt!

Som frivillig bliver du en del af et fællesskab med de sejeste kvinder og deres mange forskellige talenter og funktioner. De passer butikken, udveksler idéer, holder sy-kurser, pointsætter tøj, snupper en kaffe eller fyraftensøl, arrangerer grønne begivenheder og har små og store snakke.

Vil du også være med på holdet? Så skriv til dit lokale Klædeskab og fortæl lidt om dig selv, hvor ofte du har lyst til at hjælpe og hvad du gerne vil bidrage med.

Hvis du modtager offentlige ydelser, bør du være opmærksom på, at der kan gælde en række regler, når det kommer til mængden og typen af frivilligt arbejde, du må varetage. Du kan læse en fyldestgørende guide om reglerne for frivilligt arbejde, mens man modtager offentlige ydelser, her.

“Som frivillig hos Det Kollektive Klædekab bliver du en del af et idealistisk fællesskab, hvor man bliver inspireret og udfordret hver dag”

Louise Larsen
Frivillig på Vesterbro

Vil du kende os lidt bedre, før du melder dig ind?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke.

Butik

Du er nu tilmeldt.