F.A.Q

Spørgsmål & svar

Her finder du svar på de typiske spørgsmål medlemmerne stiller. Finder du ikke svaret her, så skriv til os på kontakt@detkollektiveklaedeskab.dk

Er der binding?
Niks, der er ingen binding på dit medlemskab. Vi anbefaler at du giver det minimum 3 måneder, da det er en helt ny måde at shoppe på, som man lige skal ind i.
Hvilken slags tøj kan jeg aflevere?
Vi plejer at sige, at du skal aflevere noget tøj, som du kan se din veninde gå i. Det skal altså have værdi for andre. Tøjet skal altid være nyvasket uden pletter og huller. Er du i tvivl om dit tøj giver værdi til fællesskabet, kan du få hjælp i dit lokale Klædeskab.
Hvor meget tøj kan jeg aflevere?
Medlemmerne afleverer max 10 stykker tøj ad gangen. Så kan vi hurtigere få tøjet ud i butikken og du får hurtigere point ind på kontoen. Tænk også kvalitet frem for kvantitet. Aflever hellere 2 gode ting, end 10 mellem ting, som du ikke er helt sikker på, har værdi for andre.
Kan man købe point?
Nej. Man får point ved at aflevere tøj. Det tøj der hænger i butikkerne, er tøj som andre medlemmer har afleveret til fællesskabet. Købte man point, ville udvalget forsvinde.
Hvilken butik skal jeg tilmelde mig?
Du skal tilmelde dig den butik, du bruger mest. Bor du i Odense, er det der du tilmelder dig
Kan man bruge sine point i alle butikker?
Ja! Som medlem kan du både bruge point og aflevere tøj i alle Klædeskabene.
Hvor ser jeg mine point?
Du kan til hver en tid holde øje med dine point på vores app Det Kollektive Klædeskab. Her har du din egen Klædeskabskonto, hvor dine point står.
Udløber mine point?
Nej! Dine point står på din Klædeskabskonto, så længe du er medlem.
Kan jeg melde mig ud?
Ja, hvis du ikke længere ønsker at være medlem, kan du skrive til bogholderi@detkollektiveklaedeskab.dk

Ris og ros
Vi prøver altid at blive bedre og modtager meget gerne ris og ros, så hvis der er noget du tænker, vi burde gøre anderledes, så skriv endelig til dit lokale Klædeskab.
Kan jeg åbne min egen butik?

Jo flere Klædeskabe, jo bedre! Skriv til Louise på kontakt@detkollektiveklaedeskab.dk og hør mere om, hvordan du kan blive en del af holdet.