Hvem er vi

Om Det Kollektive Klædeskab

Det Kollektive Klædeskab er et tøjbyttefællesskab for kvinder i alle aldre, stile og størrelser.

Vi kender det alle sammen: Den smukke kjole som hænger i skabet. Den hænger der bare. Den fejler ingenting, men farven er måske ikke lige dig, eller også passer den ikke længere. Så nu hænger den bare der. Og når du skal bruge en fin kjole, vælger du en anden eller køber måske en ny. Lyder det bekendt?

Som medlem af Det Kollektive Klædeskab kan du tage kjolen med ned til os, få point for den og i stedet finde noget andet tøj hos os, som er mere dig, eller som du har lyst til at prøve af.

Vi vurderer det enkelte stykke tøj ud fra kvalitet, stand og efterspørgsel og giver det point.

Det koster kun fra 199 kroner om måneden at være medlem, og så kan du bytte op til 10 stykker tøj ad gangen. På den måde kan du skifte ud i dit tøj og prøve nye styles og farver uden fejlkøb og uden at belaste hverken din økonomi eller kloden. Nemt og meningsfuldt.

Vil du vide mere, så besøg vores FAQ lige her.

Du kan bytte i alle vores butikker
Vi tror på

Et bæredygtigt fællesskab

Tøjindustrien står for 10% af jordens samlede Co2 udledning. Det er den anden mest forurenende industri, kun overgået af olieindustrien.

Som medlem af Det Kollektive Klædeskab er du en del af forandringen. Ved at bytte tøj med andre, er du med til at nedsætte efterspørgslen efter nyproduceret tøj og derved bekæmpe den massive overproduktion i tøjindustrien. Du gør en konkret og aktiv forskel for både dig selv og andre mennesker – og ikke mindst vores klode.

Vores vision er at gøre op med overforbruget, skabe en bæredygtig og cirkulær økonomi og gøre det nemt for alle kvinder at få spændende udskiftning i deres garderobe – nemt og meningsfuldt!