Hvem er vi

Om Det Kollektive Klædeskab

Det Kollektive Klædeskab er et tøjfællesskab for kvinder i alle aldre, stile og størrelser. Vi kender det alle sammen: Den smukke kjole som hænger i skabet. Den hænger der bare. Den fejler ingenting, men farven er måske ikke lige dig, eller også passer den ikke længere. Så nu hænger den bare der. Og når du skal bruge en fin kjole, vælger du en anden eller køber måske en ny. Lyder det bekendt?

Vi vurderer det enkelte stykke tøj efter følgende kriterier: kvalitet, stand og efterspørgsel og giver det point. Tøjet skal have værdi for andre! De point er de samme som vi sætter tøjet til salg for. Det vil sige, at vurderer vi en sweater til 200 point, så får du 200 point på din konto, og tøjet hænger i butikken til 200 point.

Når du melder dig ind får du 150 point at shoppe for. Så er du i gang med det samme!
Vi tror på

Et bæredygtigt fællesskab

Tøjindustrien står for 10% af jordens samlede Co2 udledning. Det er den anden mest forurenende industri, kun overgået af olieindustrien.

Som medlem af Det Kollektive Klædeskab er du en del af forandringen. Du er med til at bekæmpe den massive overproduktion i tøjindustrien og gøre en aktiv forskel for både dig selv og andre mennesker.
Vores vision er at gøre op med overforbruget, skabe en bæredygtig og cirkulær økonomi og gøre det nemt for alle kvinder at få spændende udskiftning i deres garderobe – så tit du har lyst!